14-15 жовтня Молодіжний Європейський Рух взяв участь в Global Youth Forum

14-15 жовтня Молодіжний Європейський Рух взяв участь в Global Youth Forum. На форум завітала активна молодь з Європи та Америки, ну і звичайно з України, кількість учасників сягала близько 250 людей.

В перший день захід проходив в Домі Освіти та культури «Майстер клас» на вулиці Лаврській, 16а, другого дня – у головному корпусі Київського національного університету імені Т.Шевченка. В перший день перед молоддю виступали  вітчизняні та зарубіжні  бізнесмени, діячі культури та мистецтв такі як: Євген Глібовицький, Дмитро Мельник, Френк Пьюселік, які розповідали про сучасні проблеми з якими стикається молодь по всьому світу, а саме: проблема працевлаштування, змістовного дозвілля, мотивації до праці над собою та оточуючим середовищем.

Загалом захід ніс пізнавальний характер, учасники мали змогу познайомитись один з одним обмінятись досвідом та контактами задля подальшого спілкування та підтримання зв’язку. Чудовим продовженням форуму стало переміщення із Дому освіти та культури в ТРЦ “Dream Town”, де відбувся фестиваль Global Village Festival. На цьому фестивалі представники кожної країни співали танцювали, презентували власні національні страви. Фестиваль був чудовим завершенням такого пізнавального дня, адже ніс собою розважальний характер море позитиву, радості та спілкування з нашими іноземними колегами.


         Другий день форуму зібрав активну молодь з України, оскільки мав на меті вирішення проблем українського суспільства та зокрема української молоді.  Другого дня  перед аудиторією виступали  відомі політики та бізнесмени, такі як: Олег Рибачук, Анна Петрова, Дмитро Шоломко, Павло Шеремета. Спікери піднімали такі питання як :активна життєва позиція, освіта та працевлаштування, самоосвіта та новітні інтерактивні методи навчання. В цілому другий день був націлений на вихованні у молоді власного бачення на сучасні реалії економічного та політичного життя, адже ми активна молодь України і нам жити в цій країні, а майбутнє нашої держави залежить тільки від нас. 


Немає коментарів:

Дописати коментар