МЄР оголошує конкурс на участь у Літній школі «Молодіжне віче «Ровесники незалежності»

МГО «Клуб «Компас» за підтримки  за підтримки Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації у партнерстві з ВМГО «Спілка молодих політологів України» та КМО ВМГО «Молодіжний Європейський Рух» оголошує конкурс серед молодих киян на участь у Літній школі «Молодіжне віче «Ровесники незалежності»

Літня школа буде проходити  13 - 17 серпня 2013 року у наметовому таборі на острові Король в Київській області. Навчання є безкоштовним. Організатори забезпечують проживання у наметовому таборі і харчування учасників школи.

Тема школи – молодіжні дискусії та індивідуальні виступи з питань патріотизму та толерантності в суспільствіНавчальну програму Літньої школи складатимуть три напрями:
·         
  •     опанування технікою ведення дебатів (тренінги);
  • дослідження поняття патріотизму та його трансформації в сучасних умовах (міні-лекції, обговорення);
  •     індивідуальні презентації на тему «Мистецтво публічного виступу»;
Окрім тренігових занять та індивідуальних виступів в рамках Літньої школи передбачена також низка культурних і спортивних заходів: 
  •     спортивні змагання на кубок незалежності;
  •   польове дослідження острова Король (гра-квест);
  •     молодіжне паті «Острів мрій».
Програма Літньої школи на сайті: www.compass.org.ua 
Умови участі у конкурсі: До участі у конкурсі запрошуються студенти вищих навчальних закладів м. Києва з різних напрямів освітньої підготовки, а також лідерів та активістів молодіжних громадських організацій. Молоді кияни, які є ровесниками незалежності і яким у цьому році виповнилось 23 роки, особливо заохочуються до участі в курсі.  Особи з груп національних меншин, корінних груп та осіб з обмеженими можливостями в рівній мірі заохочуються до участі.  

Для участі у  Літній школі кандидати мають зареєструватись до 30 липня за адресою: euroruh@ukr.net, вказавши своє ПІБ, рік народження, місце проживання, мотивацію участі та мобільний телефон.

За додатковими питаннями звертайтесь за тел.: 096-737-82-93, Діна; 097-394-32-15, Олександра.

Немає коментарів:

Дописати коментар