У Києві відбувся ІІІ щорічний конкурс молодих поетів «Kyіv Art Autumn»

1 листопада 2014 року ГО «Молодіжний європейський рух» провела щорічний мистецький проект - «Kyiv Art Autumn».  Таким чином вже втретє створюється творча платформа для молодих поетів в місті Києві. На цей раз поділитись своїй талантом зібралось 10 талановитих авторів віком від 18 до 30 років, які висікли у словах свої почуття на теми осені, кохання, Революції Гідності і, звісно ж, АТО.

Вечір розпочався з урочистого вітання всіх учасників та гостей - головою КМО ВМГО «Молодіжний Європейський Рух» Діною Марунько та головою ВМГО «Молодіжний Європейський Рух» Сергієм Цисем та привітання вельмишановного журі конкурсу – поета та бібліографа Яніни Косаковської, керівника Музею фантастики та космонавтики, літературознавця та бібліографа Юрія Шевели, та Олени Німської – викладача музики, керівника музичного гуртка, поетеси. Ведучою вечора стала Анастасія Трофимчук, яка протягом усього заходу підтримувала учасників та випитувала літературні подробиці їхнього життя.

Переможцями конкурсу стали студентка КНУ ім.Т.Шевченка спеціальності «Літературна творчість, українська мова та література» Гладун Дарина; художниця, актриса та поетеса Кобізька Юлія, та донеччанин та юрисконсульт І категорії ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» Антон Кутиркін. Приз глядацьких симпатій отримала Світлана Спасиба, яка зачитала проникливий лист солдату.

Під час вечора був проведений збір коштів для допомоги учасникам АТО. Сума зібраних коштів становила 230 грн., які планується витратити на купівлю маскхалату для одного з бійців української армії. Трохи пізніше буде викладено фотографію чеку.

Сподіваємось, вже навесні 2015 року ми проведемо ІV щорічний конкурс молодих поетів, який називатиметься Kyiv Art Spring. 

Чекаємо на всіх охочих наступного року!



Немає коментарів:

Дописати коментар