МЄР святкує один рік

Шановні друзі, партнери, колеги!

Цим листом засвідчую вам глибоку повагу та хочу розділити з вами радість Київської міської організації ВМГО «Молодіжний Європейський Рух». Рік тому, 16 вересня 2009 року відбулись установчі збори Київської організації.



Протягом року ми мали приємність співпрацювати з багатьма організаціями, що мали відношення до різних секторів суспільства.
Серед найвагоміших проектів КМО ВМГО «Молодіжний Європейський Рух» є наступні:

• Перший проект організації – Дебатний турнір «Права жінок та дітей в Україні», який підтримала програма TRES Представництва Ради Європи в Україні, за щиро вдячна Моніці Платек та Тетяні Куликовській.





• Всеукраїнський конкурс есе «Президент, який потрібен молоді», що підтримали Міністерство освіти і науки, Депутатський клуб «Парламент», Громадська організація «Еліта Держави» та Представництво німецького Фонду Фрідріха Наумана за Свободу в Україні та Білорусії. Інформаційним партнером виступив часопис «Народний Депутат». Щиро вдячна за підтримку Гайке Дьорренбехер (Фонд Фрідріха Наумана), Ользі Піддубчак (ГО «Еліта Держави»), Кулібабі Дмитру (МОН), Миколі Байраку, Михайлу Чуруті (Депутатський клуб «Парламент» та часопис «Народний депутат»).






• Серія ігор-тренінгів «Ігри влади: моделювання демократії», авторми якої є Андрій Єременко та Ірина Макарова, ВМГО «Спілка молодих політологів України». Наразі даний проект підтримало Регіональне представництво Фонду Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі. Надзвичайно вдячна Андрію та Ірині, Тарасу Михальнюку та Світлані Геращенко (фонд Фрідріха Еберта)




• Безліч тренінгів та семінарів для молоді, які ми проводили як власними силами, так і за допомогою спікерів з інших організацій, зокрема з Міжнародного фонду «Відродження», Київської молодіжної організації ВМГО «Український Молодіжний Собор» та ін. Надзвичайно вдячна Анастасії Гринько та Ірині Солоненко (МФ «Відродження»), Артему Стельмашову (УМС)



• Київська футбольна ліга за підтримки Головного управління сім`ї, молоді та спорту у м. Києві.

Також вдячна всім учасникам наших заходів за участь у проектах Київської організації «Молодіжний Європейський Рух». Сподіваюсь, що участь у них принесла вам користь та задоволення, нові знайомства та нові ідеї.

Загалом у проектах КМО ВМГО «Молодіжний Європейський Рух» взяли участь близько 650 молодих людей Києва та інших міст України.

Вдячна за дружні поради, допомогу та слова підтримки Володимиру Босаку, Голові ВМГО «Молодіжний Європейський Рух». Також вдячна адміністраціям Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі та Київського національного економічного університету за постійну аудиторну підтримку.

Найбільше вдячна команді КМО ВМГО «Молодіжний Європейський Рух»! За цей рік ми створили не просто дієву організацію, а сім`ю однодумців, яка на разі налічує близько 35 членів. Лише завдяки спільним зусиллям і клопіткій роботі ми досягли тих результатів, які маємо на сьогодні.







Окрім того на разі Київська міська організація «Молодіжний Європейський Рух» працює над створенням Європейських клубів по університетам Києва, продовжує працювати над розробкою ідеології організації ( перша молодіжна організація, що має свій ідеологічий відділ), циклом круглих столів, тренінгів, що спрямовані як на розвиток членів організації, так і загальнодоступні тренінги, розробляє проект реформування житлово-комунальної сфери, працює над розробкою інформаційного порталу з аналітичним відділом та працює над іншими ідеями.

Ось так і минув наш перший рік…

Сподіваюсь на подальшу співпрацю з вами та дякую всім вам, що протягом року були разом з Молодіжним Європейським Рухом!


З повагою, Олександра Скиба,
Голова КМО ВМГО
«Молодіжний Європейський Рух»

Немає коментарів:

Дописати коментар