Старий Новий рік з МЄР



14 січня Молодіжний Європейський Рух святкував Старий Новий рік. Цього дня організація підсумувала зроблене за 2011 рік, нагородила кращих активістів, привітала нових людей у своїх лавах і накреслила плани на 2012.


Щоправда свято прихильники Молодіжного Європейського руху відзначали не «вдома», не у своєму офісі (Госпітальна, 12), оскільки там саме відключили світло. Їх виручили друзі з ФРІ, надавши можливість провести зустріч у своєму офісі на Хмельницького 50.


«Було б бажання, а можливості є!» – наголошує Олександра Скиба і далі називає, які плюси дає діяльність в НУО.


По-перше, громадська активність розширює кругозір. «По-друге у Вас з’являються контакти з різними організаціями і починаючи від бізнесу, закінчуючи державними структурами. Це так само практика Ваших вмінь. Наприклад, організаторських здібностей, піар-менеджера, журналіста, навіть економіста, якщо Вам цікава сфера економіки. Тобто громадська організація – це як невеличка модель життя, куди Ви приходите і починаєте взаємодіяти з людьми, перевіряєте свої вміння».


Під час зустрічі кращим активістам Молодіжного Європейського Руху вручили подарунки. Були відзначені Даша Серебрякова, Оля Гвоздьова, Мар’яна Мотрунич, Вікторія Білаш, Маранчак Микола.

Організація надалі практикуватиме заохочення. Олександра Скиба вже навіть відкрила секрет, яким буде подарунок для кращого активіста МЄР у 2012 році, – тур по Європі.


Щодо планів МЄР на 2012 рік, то молоді лідери висловилися за проведення більшої кількості семінарів, тренінгів для тренерів, мовних гуртків для іноземців в рамках Євро-2012.

У 2012 році одним із першочергових завдань для МЄР є розробка ідеології або концепції організації. Такою концепцією мають бути спільні погляди активістів на певні питання.

Автор: Ірина Салій

Немає коментарів:

Дописати коментар