Зимові канікули МЄРівців у Польщі та Словаччині

В листопаді Євроклуб МЄРу розпочав річний проект «Тижні європейської культури», почавши з «Тижнів польської культури». Даний проект підтримала Спілка поляків та Польський інститут в Києві. Завдяки плідній співпраці Євроклубу МЄР та Спілкою поляків, учасники даного проекту мали можливість взяти участь у Мовній зимовій школі, яка проходила з 2-12 січня в Польщі та Словаччині, а саме Маряна Мотрунич, Ірина Козловська, Оксана Клименко, Олена Каленська та інші.

Учасники Школи, крім інтерактивних мовних занять з польської, які проводили викладачі «Вищої школи міжнародних відносин і суспільної комунікації у Хелмі», мали можливість поближче ознайомитись із культурою й історією Польщі та Словаччини. Відвідали м. Хелм, королівський Краків, засніжені Закопани, Новий Тарг, Кельци, Кечмарок, Левоча, Попрад, побачили замки у м. Надзіци та Старій Любовні.



По закінченню Школи, учасникам були урочисто вручені дипломи


Отож, учасники Мовної зимової школи провели канікули пізнавально, корисно і з незабутніми враженнями повернулися додому. Чекатимемо продовження проекту "Тижні європейської культури". Наступна країна - Німеччина.

Немає коментарів:

Дописати коментар