МЄР провів другий щорічний Арт-фестиваль Kyіv Art Spring



18 травня у рамках арт-фестивалю «Ангели серед нас» пройшов мистецький щорічний проект КВМГО «Молодіжного Європейського Руху» - «Kyiv Art Spring» у галереї Mainstream Girls Gallery та за підтримки Шевченківської районної адміністрації у м. Києві. Уже вдруге молодіжна організація намагається створити платформу для комунікації молодих творчих талантів міста Києва. Програма заходу складалася із двох частин: читання авторської поезії, присвяченій весні, коханню та Києву, друга - Молодіжний музичний вечір – «Youth music night». Дві події були об’єднанні в один грандіозний мистецький вечір.

Урочисте відкриття почалось з привітання учасників – молодих митців, їх друзів та запрошених гостей, організаторами Kyіv Art Spring - Головою КВМГО «Молодіжний Європейський Рух» Діною Марунько та представником галереї Олександрою Данько. Ведучою вечора стала Анастасія Лещишин.

Протягом вечора вдалось виступити сімнадцятьом молодим поетам. Для когось це було 
вперше, але затишна та дружня атмосфера допомогла впоратися із хвилювання. Шляхом глядацького голосування були визначені наступні переможці: Дарина Гладун посіла І місце, Людмила Марченко - ІІ, Катерина Рудик –ІІІ місце. 

Відвідувачам заходу вдалося не лише насолодитися поезією, але й послухати молоді українські гурти. Свої пісні та музику представили «Katya Piy», “Living Incarnate”, "Сценарій". Серед цих талановитих гуртів шляхом напруженого голосування перше місце посів гурт "Сценарій". 
Вечір був творчо напружений, проте натхнення, отримане під час вечора просто додавало сил та енергії.

Kyiv Art Spring вже вдруге став площадкою для творчої молоді, і сподівємось, вже з наступного року він не лише продовжить свою традицію, а вийде на міжнародний рівень. Принавні, МЄР зробить все можливе.

Більше фотографій дивіться в групі заходу ВКОНТАКТІ.
Чекаємо Вас наступного року!


Немає коментарів:

Дописати коментар