«Тайм-менеджмент. Постановка цілей»

Як правильно розпоряджатися своїм дорогоцінним часом 20 травня навчались учасники тренінгу, який  організував Молодіжний Європейський Рух!

 Ласкаво просимо в дивний світ управління часом, де відволікаючі перешкоди навіки канули в минуле, крайніх термінів і авралів більше не існує, де нам не доводиться розриватися на частини між двома справами, а вільний час становить 24 години на добу!
 Не вірите? Ви маєте рацію, але не абсолютно: навчитися управляти власним часом гідне завдання для вас, такого розумного, але вічно утомленого і зайнятого! Правда, є чимало книжок з тайм-менеджменту, та написані вони здебільшого заплутано і складно. Тому мета тренінгу — доступно пояснити базові принципи управління часом, автором яких, до речі, є Бенджамін Франклін (так, той самий, що на стодоларовій банкноті).


Учасники заходу отримали неоціненні поради та рекомендації від бізнес-тренера Ірини Запотоцької! Неймовірно. але у 3х годинний термін учасники навчились:

правильно планувати робочий день;
швидко визначати пріоритетні завдання та виконувати їх;
не відкладати справи у довгий ящик;
встигати більше, а втомлюватися менше;
боротися з «пожирачами часу»;
підвищувати ефективність власної роботи і роботи підлеглих;
радісно починати день і з задоволенням його завершувати!



Час – це гроші. Отже, втрачений час – це втрачені гроші (як мінімум). Тому, даному питанню потрібно приділяти достатню увагу !!! МЄР за всесторонній розвиток! Успіху Вам!



Немає коментарів:

Дописати коментар