СПІЛЬНОТА СВІДОМОГО СПІЛКУВАННЯ


      Якщо Ти відкритий до нових ідей, прагнеш ефективного спілкування та обміну думками, то це повідомлення саме для Тебе! Ми хочемо познайомити Тебе з проектом «3 С» [три ес] – «Спільнота Свідомого Спілкування».
       Основний зміст проекту «3 С» полягає в організації мережі майданчиків для спілкування інтелектуальної молоді, завданням якого є не перемога в дискусіях, а пошук нових ідей, спільних інтересів, шляхів вирішення актуальних проблем сучасності, збагачення одне одного знаннями та досвідом.
      Еволюція проекту.
«3 С» був розпочатий на Форумі стипендіатів Фонду Віктора Пінчука за напрямом «Наука і освіта» у травні 2010. З травня 2010 по травень 2011 проект підтримала громадська організація «Фонд Лідерських Ініціатив», з січня 2012 – організаційнй частину проекту «3 С» взяла на себе Київська міська організація ВМГО «Молодіжний Євро-пейський Рух». 
     У 2010 році в серпні  відбувся перший тренінг семінар для представників 10 областей України. Восени були проведні семінари в Дніпродзержинську та Сумах, а вже в грудні – в Одесі та другий семінар в Києві.  В 2011  році був проведений семінар в Карпатах, семінар в Києві для колишніх учасників та семінар в Одесі. Таким чином, всого в семінарах Спільноти Свідомого Спілкування брали участь понад 70 учасників, а заявки подали близько 200 чоловік.
   
Ми запрошуємо Тебе долучитись до спільноти «3 С» та взяти участь у семінарі 
з 24 по 25 березня (10.00 – 18.00).
Під час семінару Ти матимеш можливість:
- здобути новий досвід та знання під керівництвом кращих тренерів України;
- обмінятись думками та ідеями під час безконфліктних дискусій з іншими учасниками;
- обговорити важливі теми як для суспільства, так і для окремої особистості;
- приємно провести час у колі нових друзів :-)

Участь в семінарі БЕЗКОШТОВНА

Організатор: Київська міська організація ВМГО «Молодіжний Європейський Рух».
Модератор тренінгу: Денис Полтавець - модератор українських Аспен-Семінарів «Відповідальне Лідерство».
Координатор проекту: Анастасія Донська, e-mail: anastazij@gmail.com
Щоб стати одним з 25 учасників семінару «3 С», необхідно заповнити анкету-заявку (http://www.fayloobmennik.net/1595443) до 9 березня 2012 року і надіслати її на адресу mer.project3c@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар