А що ти робиш для своєї країни? Let’s do it in da Ukraine!


Сонячного суботнього ранку, 16 квітня 2011 року понад 10 000 українців об'єднали свої зусилля для того, щоб на всю Україну сказати: "Ми хочемо жити у чистій і гарній країні! І ми всі разом готові діяти задля цього!"
Одночасно по всіх куточках України на вулиці рідних міст вийшли комерційні структури, громадські організації, представники влади і бізнесу та інші небайдужі люди, які згрупувались у волонтерські команди з однією спільною, славною метою: зробити свій край чистішим! Ця акція, протест, подія стала символом того, що свідомість в людей живе і вони хочуть дбати про свою країну, про своє довкілля, своє життя.
В проведенні акції Lets do it Ukraine! ("Зробимо Україну чистою!") активну участь прийняли й члени Київського міського осередку ВМГО «Молодіжний Європейський рух». Микола Маранчак, голова ідеологічного відділу, очолив координацію роботи однієї із зон парку Партизанської слави, що знаходиться в Дарницькому районі.
В парку Партизанської слави зібралось близько 60 волонтерів . Було зібрано:
-пакетів зі склом - 32;
-пакетів із пластиком - 9;
-пакетів з усім іншим - 73.
Подібні акції вже проводились в Естонії й Латвії, Словенії й Румунії, і Україна не залишилась позаду і теж активізувалась для шляхетної мети, яка є актуальна для всього європейського суспільства. Ми дякуємо всім, хто не байдужий до спільної справи і тим, хто приймав активну участь в акції.

Телевізійний репортаж про акцію можна подивитись на сайті Нового каналу:

Немає коментарів:

Дописати коментар