Тижні німецької культури



Німецька музика – лише Рамштайн?
Німецька кухня – лише шніцель?
Німецька політика – лише Ангела Меркель?
Німецьке кіно  - лише 18+?
Німецький менталітет  - лише пунктуальність?
Список стереотипів про батьківщину  Гете та Ніцше, зубного порошку та чайного пакетика можна продовжити щонайменше ще на кілька сторінок тексту! Але хіба чим здивуєш? Хіба можна робити висновки про одну із найуспішніших країн сьогодення за стереотипами минулого століття?  
Євроклуб МЄР та ВО «Німецька молодь в Україні» пропонують Вам по-новому познайомитись з сучасною Німеччиною: країною передових технологій, першоякісної освіти та європейської свідомості!  На численних заходах присвячених німецькій культурі та сучасному устрою цієї європейської держави Ви відкриєте для себе Німеччину, як демократичну, мультикультурну та економічно-успішну країну.
Орієнтуючись на студентську аудиторію, багато заходів в рамках тижнів «Німецької культури» буде присвячено можливістю відвіданню цієї країни: стипендіальні та волонтерські програми, стажування та грантові пропозиції для громадських організацій. Щоб дати об’єктивну оцінку навчанню у Німеччині пропонуємо  Вам також взяти участь у спілкуванні з випускниками німецьких ВНЗ.
На зустрічах з працівниками посольств радимо з перших вуст дізнатись про реальний стан відносин Німеччина-Україна.
 Від активістів об’єднання «Німецька молодь в Україні»  Ви дізнаєтесь про життя етнічних німців в Україні та про щорічні проекти організації . Також Ви отримаєте унікальну можливість  стати членом екскурсійної групи «Видатні німці України». 
Неодмінною складовою Тижнів європейських культур є онлайн-конкурс  на знання країни та можливість проявити себе при виконанні творчого завдання! На всіх переможців чекають тематичні призи!
Ну і щоб трохи розслабитись та насолодитись німецькою культурою запрошуємо почитати німецьку поезію, подивитись  фільми та потанцювати німецьких народних танців!  Все буде в стилі «Das ist phantastisch“ !
Herzlich willkommen ;)


Немає коментарів:

Дописати коментар