Анонс проекту "Тижні французької культури"

Для молодих, активних і цілеспрямованих осіб, які цікавляться культурою та історією європейських країн, Київська міська громадська організація «Молодіжний Європейський Рух» організовує проект, який дозволить Вам по-новому познайомитись з сучасною Францією.  Обіцяємо нові знання та цікаві знайомства, конкурси та зустрічі і багато-багато J французької.
Що: «Тижні французької культури»
Де:  м. Київ
Коли: 15– 23 березня

На Вас чекають :
·         Презентація освітніх можливостей у Франції15 березня, о 12.30-14.30 в Інститут  філології КНУ Шевченка, 63 ауд.
·         Вечори французького кіно – 15 та 22 березня о 19.30 у Просторі «Часопис» (вхід за умовами закладу).
·         Вечір поезії - 20 березня о 17.00 в Інститут  філології КНУ Шевченка, 63 ауд.
Неодмінною складовою «Тижнів» є онлайн-конкурс, який пройде з 14 по 16 березня та надасть Вам змогу перевірити свої знання Франції та проявити себе при виконанні творчого завдання! На всіх переможців чекають тематичні призи!
Для того, щоб взяти участь в цих та інших заходах «Тижнів французької культури», надсилайте свою заявку на email: euroruh@ukr.net  з Вашим ім’ям та контактним телефону. Поспішайте, кількість охочих поповнити свій освітньо-культурний багаж, велика!
Слідкуйте за новинами на наших сторінках у facebook та vkontakte 
Проект «Тижні Європейської культури» є довгостроковим проектом Молодіжного Європейського Руху. Основна мета – показати молоді багатогранність історії та культури країн Європи. Київська міська громадська організація «Молодіжний Європейський Рух» запрошує громадські організації та всіх зацікавлених у створенні культурно-освітніх заходів до співпраці.  З питаннями та пропозиціями звертайтесь до Діни Марунько, euroruh@ukr.net (096 737 82 93).


Наші партнери:  
1.                               Простір "Часопис"
2.                               Campus France
3.                               Компанія "СанІнБев Україна"
4.               Шевченківська райнна державна адміністрація.

Немає коментарів:

Дописати коментар