З 13-17 серпня на острові Король пройшла Школа молодих лідерів «Молодіжне віче:Ровесники незалежності».

З 13-17 серпня на острові Король проходила Школа молодих лідерів «Молодіжне віче:Ровесники незалежності».  Уся діяльність була присвячена обговоренню поняття «патріотизму», його складових, веденню дебатів та мистецтву публічних виступів. Організаторами виступали МГО «Компас», Шевченківська районна державна адміністрація м. Києва та КВМГО «Молодіжний Європейський Рух».

Тарас Логгінов,  голова ради МГО "Клуб "Компас":

- Дискутувати вони будуть на тему патріотизму, що таке Україна для молоді, як живеться молоді у теперішній державі.

Сергій Затенко,  учень літньої школи молодих лідерів "Молодіжне віче "Ровесники Незалежності":

 - Досить добре, що організація змогла виділити на те, щоб провести такий чудовий захід для дітей. Як ви знаєте, досить важко дитині зараз у місті розважитися.

МЄР представляла голова - Діна Марунько, яка протягом трьох днів перебувала у таборі та активно дискотувала на запропоновану тематику. Приїздила до табору із виступом і екс-голова МЄРу - Олександра Скиба.

Таке дійство на свіжому повітрі з користю для розуму та душі проходить уже не вперше. Близько тридцяти учасників протягом п’яти днів випробовували себе у диких умовах: спали в палатках, їли у польовій кухні, займалися наукою у наметі . Проте такі умови ніяким чином не вплинули на загальний настрій групи, навпаки сприяли згуртуванню. На острів за учасниками відразу прибули журналісти телеканалу "Київ TV" (див. репортаж http://www.kievtv.com.ua/stn/item/1001-na-ostrovi-korol-zapratsiuvala-litnia-shkola-molodizhnykh-lideriv). 

На другий день табору  учасники мали можливість  спробувати  себе  у квесті. Три команди весело та заповзято  виконали усі завдання, наспівалися українських пісень та усі разом зібрали карту України. Наступні дні школи були присвячені мистецтву ведення дебатів та, звичайно, культурному відпочинку. 

Загалом школа пройшла у яскравих тонах та викликала чимало позитивних емоцій в учасників, надала певних знань у сфері ведення дебатів та публічному виступу. Будемо сподіватися, що дані знання та навички допоможуть молодим людям у подальшому громадському, навчальному, політичному житті.



Немає коментарів:

Дописати коментар