100% мистецтва: Kiev Art Spring 10-14 квітня, 2012 рік















Київська міська організація ВМГО «Молодіжний Європейський Рух» за підтримки Шевченківської районної державної адміністрації та Молодіжного об`єднання Київської організації Національної Спілки художників України (проект «Зелена хвиля») оголошує мистецький конкурс в рамках проекту МЄР Kiev Art Spring.

Що таке Kiev Art Spring:
Це проект, який охоплює 5 напрямків мистецтва, та зорієнтований на молоду творчу людину. Метою проекту є розкриття творчого потенціалу молодої людини та презентація її таланту на широку аудиторію у м. Києві. Презентація конкурсних робіт відбудиться з 10 по 14 квітня 2012 року в галереї «Митець» за адресою м. Київ, вул. Велика Васильківська (Червоноармійська)12, (детальний план презентації відслідковуйте на сайті http://eurorukh.blogspot.com/ ). Переможці проекту будуть нагороджені цінними призами.

Напрямки конкурсу:

- Живопис
- Поезія
- Бардівська творчість
- Акторське мистецтво
- Режисура

Умови конкурсу:
- Учасником конкурсу може бути молода людина віком 18-30 років
- Учасник за напрямками живопис, поезія, режиссура (короткометражний фільм до 10 хв.) має надіслати свою 1 роботу на електронну адресу euroruh@ukr.net до 25 березня.
- Учасник за напрямком бардівська творчість має надіслати свою пісню на електронну адресу euroruh@ukr.net, або, за її відсутності, пройти прослуховування в період з 15 по 25 березня, попередньо записавшись на зустріч.
- Учасник напрямку акторське мистецтво має надіслати на електронну адресу еuroruh@ukr.net текст свого монологу (не більше 5 хв. виступу) до 25 березня.
- Всі учасники мають надіслати коротку інформацію про себе та мотивацію участі в конкурсі
- 28 березня учасники дізнаються результати відбору на участь у презентації своїх робіт на Kiev Art Spring 10-14 квітня.

За деталями звертайтесь за телефонами: 096-737-82-93, Діна, 097-394-32-15, Олександра

Немає коментарів:

Дописати коментар