Мовний клуб «Лінгвіст»: будемо експерементувати!


     1 березня традиційно вважається днем приходу весни, початку чогось нового, відходу зими, а разом із нею і старого життя, проблем і переживань.
   Разом з весною розпочав роботу і наш новий проект — мовний клуб «Лінгвіст», презентція-відкриття якого відбулася 1 березня о 18:30 за адресою Госпітальна,12. Протягом півтори години відкриття, учасники мали змогу більше дізнатися про проект, поспілкуватися з організаторами, партнерами та гостями-іноземцями.
     Метою клубу є поглиблення знання мов у молоді, насамперед розмовна практика з суспільно-політичної тематики. Проект буде працюватиме за двома напрямами: MEhR SPRECHEN – розмовний клуб з німецької мови; More Speaking — розмовний клуб з англійської мови. У програмі занять клубу: перегляд фільмів і їх обговорення, дискусійні клуби, лекції та зустрічі з цікавими людьми, ігри, квести, екскурсії іноземними мовами. 
     Організатори клубу також обіцяють нестандартний підхід до проведення занять та максимум інтерактиву. "Ми будемо експерементувати, - говорить керівник проекту "Лінгвіст" Анастасія Донська, - Експерементувати у всіх можливих способах та методах".


       Привітати учасників та організаторів мовного клубу "Лінгвіст" з початком роботи прийшли партнери проекту: голова виконавчого комітету Європейської партії України Віталій Щербенко, асистент Фонду імені Фулбрайта Оксана Парфенюк, координатор програм Українсько-польського центру освіти "UniverPL"  Іван Капелюшник  та голова Міжнародної асоціації студентів політичної науки (Українське відділення) Володимир Калінін
       На презентацію також завітали гості з США, які ведуть дослідницьку роботу у Національному університеті "Києво-могилянська академія" - Келі та Мішель. 

     Питання, адресовані гостям та жваві дискусії після відкриття показали, що молодь дійсно зацікавлена не лише у практиці іноземних мов і розширенні власного світогляду, а й у поліпшенні життя у власній країні, шляхом саморозвитку!

Немає коментарів:

Дописати коментар